آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

ostrich breeding

ostrich breeding

آخرین نظرات

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

جوجه کشی شترمرغ

 

 در هر فرایند جوجه کشی قبل از اینکه تخم ها را داخل دستگاه جوجه کشی قرار دهید باید آنها را کاملا تمیز و ضدعفونی کنید تا هیچ گونه آلودگی را به داخل دستگاه منتقل نسازد. برای تمیز کردن تخم ها می توانید از یک ابر تمیز، مسواک و یا پارچه خشک و تمیز استفاده کنید، دقت کنید که هرگز از پارچه خیس استفاده نکنید و یا تخم ها را با آب سرد نشویید چون موجب مکش میکروب ها به داخل تخم خواهد شد و لایه بیرونی محافظ تخم را از بین خواهد برد.

همانطور که احتمالا اطلاع داشته باشید ، استفاده از گاز فرمالین در گذشته بسیار مورد توجه بوده است. ولی امروزه به دلیل استفاده از سنسور های حساس و دقیق مانند سنسور SHT در دستگاه جوجه کشی ، استفاده از گاز فرمالین برای ضدعفونی تخم ها اصلا توصیه نمیشود. این گاز با صدمه زدن به سنسور های ماشین جوجه کشی هوشمند باعث اختلال در فرایند جوجه کشی می شود. در حال حاضر بهترین و مطمئن ترین راه استفاده از مسواک نرم و تمیز برای تمیز کردن تخم ها می باشد.
چرا تنها استفاده از پارچه و مسواک برای ضدعفونی کافی است

شاید برای شما نیز سوال پیش آید که اگر با گاز فرمالین ، تخم های نطفه دار را ضدعفونی نکنیم پس تکلیف میکروب ها چه میشود.

جوجه کشی تخصصی شترمرغ

 

جواب این سوال در سیستم دستگاه جوجه کشی و بدنه آن می باشد. اول به این نکته توجه کنید که در طبیعت نیز ، پرنده مادر تخم های خود را ضدعفونی نمیکند.

خوب پس مشکل کجاست ؟ مشکل در بدنه فلزی دستگاه های جوجه آوری قدیمی می باشد. در ماشین های جوجه کشی بدنه فلزی به دلیل وجود لایه ای از جنس یونولیت در بین جداره بدنه در این فضا با وجود شرایط ایده ال رطوبت ، گرما و تاریکی محیطی مناسب برای جمع شدن میکروب ها و تکثیر آنها ایجاد میشود.به همین دلیل متخصصان در گذشته بسیار توصیه میکردند که تخم ها نطفه دار را ضدعفونی کنید تا میکروب و آلودگی وارد دستگاه نشود و به مرور راندمان جوجه کشی را کاهش ندهد. پیشنهاد میکنیم حتما نوشته فاجعه به نام دستگاه جوجه کشی بدنه فلزی را مطالعه نمایید. ولی امروزه با وجود نسل جدید دستگاه ها با بدنه PVC مشکلات قدیمی دیگر وجود ندارد زیرا محصولات بدنه PVC به راحتی بعد از هر دوره جوجه کشی تمیز شده و ضدعفونی میگردند و دیگر بین دیواره این محصولات فضای لازم برای تکثیر میکروب ها وجود ندارد. از طرفی خود این بدنه ها نیز خاصیت ضد میکروبی دارند. به همین دلیل دیگر توصیه میشود از گاز فرمالین برای ضد عفونی استفاده نکنید و تنها به پارچه و مسواک نرم اکتفاء نکنید و از روش های دیگر استفاده نمایید.

جوجه کشی شترمرغ

 

دکتر اکبر زمانی

دکتری علوم طیوربا تخصص شترمرغ

مشاور پرورش شترمرغ

09132098516

Akbarzamani.ir

لطفا ثبت نظرات

  • مشاور پرورش شترمرغ از شروع تا انتها

جوجه کشی شترمرغ

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی