آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

ostrich breeding

ostrich breeding

آخرین نظرات

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

جوجه کشی شترمرغ

 

قرار دادن تخم ها در دستگاه جوجه کشی

پس از آماده سازی محیط دستگاه جوجه کشی ( از لحاظ سرمایشی و رطوبتی ) و تست ماشین جوجه کشی و ضد عفونی تخم ها نوبت به قرار دادن آنها داخل دستگاه جوجه کشی مخصوص شترمرغ فرا میرسد، اما قبل از قرار دادن تخم ها داخل دستگاه باید نکاتی را مد نظر قرار دهید:

  1. با توجه به اینکه تخم ها را در یک محیط سرد قرار داده اید و دمای داخل دستگاه بسیار گرم می باشد بنابراین اگر بلافاصله تخم ها را وارد دستگاه کنید امکان وارد آمدن شوک دمایی به نطفه ها وجود خواهد داشت، بنابراین حتما تخم ها را به مدت یک الی دو ساعت در دمای ۲۵ الی ۳۰ درجه قرار دهید تا کاملا آماده قرار دهی درون دستگاه شوند.
  2. دمای دستگاه را بر روی ۳۶.۳ درجه سانتی گراد و رطوبت را بر روی ۱۶ بسته به نوع دستگاه درصد قرار دهید، هم چنین روز شمار دستگاه را بر روی عدد صفر قرار دهید.
  3.  اگر از شانه های حفره ای یا عمودی استفاده می کنید حتما باید تخم ها به گونه ای قرار بگیرد قسمت پهن تخم رو به بالا باشد، زیرا این قسمت حاوی کیسه هوایی بوده و در صورت برعکس قرار گرفتن، فشار سفیده و زرده باعث ترکیدگی کیسه شده و محتویات تخم فاسد خواهد شد.
  4. دمای محل قرار گیری دستگاه باید بین ۱۵ الی ۱۸ درجه سانتی گراد باشد و وجود کولر گازی یا کولر آبی در محیط ضروری می باشد چون نیاز به رطوبت گیری شدید خواهد بود.
  5. حتما باید سیستم تهویه دستگاه را روشن کنید، اگر دستگاه شما خودکار باشد به صورت اتوماتیک عمل تهویه هوا را انجام خواهد داد.
  6. از دستگاه های تولید جوجه کاملا خودکار و اتوماتیک استفاده کنید تا تمامی عملیات های چرخش تخم، تامین دما، رطوبت گیری و رطوبت دهی را بر عهده بگیرد، بنابراین هنگام خرید دستگاه جوجه کشی باید به این مورد نیز توجه کافی داشته باشید.
  7. در دوره ستر تمامی دریچه های هوای دستگاه را به صورت کامل باز کنید تا رطوبت ساطح شده از تخم بلافاصله تخلیه گردد.
  8. قبل از قرار دادن تخم ها درون دستگاه آنها را وزن کنید و با شماره گذاری تخم ها و یادداشت وزن ها آنها همراه با شماره هر تخم بر روی یک کاغذ فرآیند رطوبت گیری را مورد سنجش قرار دهید، پس از گذشت یک هفته دوباره تخم ها را تک به تک وزن کنید و تفاوت وزنی آنها را به دست بیاورید. اگر تخم ها بیشتر از ۳۰ گرم وزن کم کرده بودند این بدان معناست که رطوبت زیادی را از دست داده اند و شما باید رطوبت را روی ۲۱ درصد قرار دهید اما اگر کمتر از ۳۰ گرم وزن کم کرده بودند این بدان معناست که رطوبت کمتری از دست داده اند و شم باید رطوبت دستگاه را روی ۱۵ درصد قرار دهید.
  9. حتما باید سیستم برق اضطراری مانند موتور برق و یا باتری ماشین همراه با مبدل برق ۲۲۰ ولت در محیط وجود داشته باشد تا هنگام قطع شدن برق شهری، بلافاصله به داد جوجه ها برسید زیرا یک لحظه غفلت باعث خفگی جوجه ها در اثر کمبود اکسیژن خواهید شد.

جوجه کشی شترمرغ

 

 

دکتر اکبر زمانی

دکتری علوم طیوربا تخصص شترمرغ

مشاور پرورش شترمرغ

09132098516

Akbarzamani.ir

لطفا ثبت نظرات

  • مشاور پرورش شترمرغ از شروع تا انتها

جوجه کشی شترمرغ

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی