آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

ostrich breeding

ostrich breeding

آخرین نظرات

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

مشاور پرورش شترمرغ

 

 

 مواردی که باید در جوجه کشی شترمرغ ها رعایت شوند

– جمع آوری و انتقال تخم ها باید با احتیاط انجام شود
– اهمیت دادن به انبار کردن تخم ها و پدید آوردن شرایط لازم برای انبار
– پاکسازی و ضدعفونی کردن تخم ها
– چرخاندن روزانه تخم ها
– تامین و تنظیم رطوبت و دمای لازم در زمان انبار و جوجه کشی
– چک کردن و بررسی دستگاه و اطمینان حاصل کردن از کارکرد آن در دوره جوجه کشی

آموزش مجازی پرورش شترمرغ

 

 

دما و رطوبت در دوران ستر
تخم های نطفه دار را در دستگاه جوجه کشی قرار دهید . پروسه جوجه کشی از دو دوره ستر و هچر تشکیل شده است که هر کدام نیاز های دمایی و رطوبتی مخصوص به خود را دارد . با شروع فرایند جوجه کشی تخم ها ابتدا وارد دوره ستر می شوند ؛ دمای لازم در این دوره برای تخم های نطفه دار شتر مرغحدود 36.5 درجه سانتی گراد بوده و رطوبت کافی 16 تا 22 درصد می باشد . البته باید به این نکته دقت کرد که اعداد ذکر شده با توجه به شرایط تخم شترمرغ می تواند تغییر پیدا کند .

 

 

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU Iran

akbarzamani.ir

09132098516

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی