آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

ostrich breeding

ostrich breeding

آخرین نظرات

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

مشاور پرورش شترمرغ

 

دمای (Temperature) دستگاه جوجه کشی شتر مرغ


اساساً دما و رطوبت لازم برای جوجه کشی از پرندگان گوناگون بهم نزدیک است

به گونه ای که برخی از پرندگان دارای دما و رطوبت یکسانی برای جوجه کشی بوده و

به همین جهت می توان از آنها به طور همزمان جوجه کشی کرد .

ولی پرنده بی پرواز شترمرغ تفاوت بارزی با دیگر پرندگان داشته و جوجه کشی آن

با دیگر پرندگان نمی تواند به طور همزمان صورت بگیرد .
جوجه کشی از دو دوره ستر و هچر تشکیل شده است .

دمای لازم در دوران ستر برای تخم شتر مرغ حدود 36.5 درجه سانتی گراد و

در دوران هچر 36.8 درجه سانتی گراد می باشد .

اساساً دمای لازم برای جوجه کشی از دیگر پرندگان در حدود 37 درجه است .

اکنون می توان این استنباط را کرد که به دلیل اختلاف دمایی تقریباً 1 درجه ، تخم شتر مرغ را

نمی توان با تخم دیگر پرندگان در دستگاه جوجه کشی قرار داد .

 

دکتر اکبر زمانی

دکتری پرورش طیور با تخصص شترمرغ

Dr.Zamani-PHD-TMU-PS-OSTRICH-IR.

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دروس شترمرغ دانشگاه سابقه15ساله مزرعه داری حرفه ای

مشاور و متخصص پرورش شترمرغ

09132098516 مشاوره تلفنی

Akbarzamani.ir

 

 

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی