آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

ostrich breeding

ostrich breeding

آخرین نظرات

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

مشاور پرورش شترمرغ

 

ارزش غذایی علوفه هیدروپونیک

ارزش غذایی علوفه هیدروپونیک

ترکیب شیمیایی:

همان طوری که قبلا ذکر شد، طی فرآیند سبز شدن دانه، ترکیب محتوای آن نیز تغییرمی کند.

کربوهیدرات های غیر فیبری، به ویژه نشاسته، کاهش می یابد.

غلظت خاکستر و پروتئین از روز چهارم کشت، هم زمان با گسترش ریشه افزایش می یابد.

این افزایش به دلیل اجازه ورود مواد معدنی و تسهیل در جذب نیترات از سوخت و ساز ترکیبات نیتروژنی می باشد (1992 ,Haire'O and Hunter ,Morgan).

روش کشت هیدروپونیک 4 – شناور (Floating) | سایت رسمی آرش ساعدی

 

مشاور تخصصی پرورش شترمرغ

 

طی آزمایش انجام شده در دانشگاه نیوانگلند استرالیا (2010a ,Nolan and Goodwin ,Dung) میزان پروتئین خام از 13/9 درصد دردانه جو به 15/9 درصد (در ماده خشک) در علف جو سبز تولیدی در سیستم هیدرو پونیک افزایش یافت

 

 

 

دکتر اکبر زمانی

دکتری پرورش طیور با تخصص شترمرغ

Dr.Zamani-PHD-TMU-PS-OSTRICH-IR.

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دروس شترمرغ دانشگاه سابقه15ساله مزرعه داری حرفه ای

مشاور و متخصص پرورش شترمرغ

09132098516 مشاوره تلفنی

Akbarzamani.ir

 

 

 
 
 
 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی