آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

ostrich breeding

ostrich breeding

آخرین نظرات

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

مشاور پرورش شترمرغ

 

مدیریت جیره غذایی ( خوراک):

یک مدیر خوب بایستی به یاد داشته باشد اهمیت استفاده از مواد غذایی با کیفیت و قابلیت هضم بالا و روغن (به دلیل پایین بودن حرارت افزایشی (HI)، افزایش خوش خوراکی و جبران کاهش مصرف خوراک) در شرایط استرس گرمایی اهمیتی دوچندان پیدا خواهد کرد.

 

مشاور پرورش شترمرغ

 

مشاور تخصصی پرورش شترمرغ

 

کاهش سطح پروتئین خام جیره و افزایش سطح اسید های آمینه سنتتیک ( لیزین ، متیونین و ترئونین در حال حاضر) نیز می تواند جزو راهکارهای عملی در این زمینه باشد.

 

مشاور تخصصی پرورش شترمرغ

 

 

به یاد داشته باشیم سطح تمامی مواد مغذی جیره بایستی با توجه به سطح انرژی جیره تنظیم گردد بنابراین توصیه می گردد در این زمینه حتما با مشورت یک متخصص تغذیه عمل شود. تحقیقات انجام گرفته در این زمینه نشان می دهد افزایش سطح ویتامین های آ، د3، ای و نیاسین می تواند در کاهش اثرات استرس گرمایی موثر باشد.

همچنین افزودن ترکیباتی مانند بتائین (اسمولاتیو آلی )، آسپرین ( افزایش تحمل گرما توسط جوجه)، گلوکز( تامین انرژی از دست رفته بدن)، بی کربنات سدیم یا جوش شیرین( جبران یون بی کربنات و  تا حدود ۰.۵ درصد)، کلرید پتاسیم (تامین پتاسیم وتعادل آنیون-کاتیون) و افزایش سطح عنصر روی (به دلیل نقش آنتی اکسیدانی و تاثیر مثبت بر عملکرد سیستم ایمنی بدن) در جیره غذایی می تواند موثر واقع شود.

استفاده از خوراک پلت به دلیل هضم راحت تر، سرعت بیشتر مصرف خوراک، کاهش انرژی مورد نیاز جهت دریافت غذا و حرارت افزایشی کمتر در دستگاه گوارش نیز می تواند در فصول گرم مفید واقع شود.

 

 

دکتر اکبر زمانی

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه

مزرعه دار 15 ساله حرفه ای تحقیقاتی شترمرغ

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU PS

OSTRICH

akbarzamani.ir

09132098516

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی