آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

ostrich breeding

ostrich breeding

آخرین نظرات

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

مشاور پرورش شترمرغ

 

 

باید به خاطر داشت که اثرات نامطلوب استرس گرمایی به دوره استرس،

دمای هوا، ژنوتیپ حیوان و سن شترمرغ بستگی دارد.

دمای آسایش شترمرغ بین ۱۸ تا ۲۲ درجه سانتیگراد است.

در این دما پرنده احساس راحتی می­کند. در طول استرس گرمایی، پرنده چالش بزرگتری را در نگهداری دمای مطلوب بدن خود خواهد داشت

زیرا بدن شترمرغ غدد عرق ندارد و هم اینکه دمای بدن شترمرغ نسبت به سایر حیوانات اهلی بالاست.

 

 

 

مشاور تخصصی پرورش شترمرغ

 

درجه حرارت طبیعی بدن جوجه ­های شترمرغ گوشتی ۴۱ تا 41/5 درجه سانتیگراد است.

هنگامی که درجه حرارت محیط از ۳۵ درجه سانتیگراد تجاوز کند، جوجه ­های شتر مرغ گوشتی دچار استرس گرمایی می­شوند.

در این حالت به منظور حفط درجه حرارت مناسب بدن، پرندگان نخست اقدام به دفع حرارت (اتلاف گرما) از طریق رگ­های خونی نزدیک سطح بدن می­نمایند.

عملی که خنک شدن غیر تبخیری نامیده می­شود.

مشاور تخصصی پرورش شترمرغ دکتر زمانی 09132098516

  • مشاور پرورش شترمرغ از شروع تا انتها

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی