آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

ostrich breeding

ostrich breeding

آخرین نظرات

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

مشاور پرورش شترمرغ

 

 

چرا پروبیوتیک طیور ®Bio-Poul از چندین نوع میکروارگانیسم تشکیل شده‌است؟

   برخی محققین معتقد هستند که بهترین اثر یک پروبیوتیک زمانی مشاهده می­ شود که چندین نوع مختلف باکتری که هر یک نقش خود را در محافظت از پرنده به گونه‌ای ایفا می‌کنند، با هم استفاده گردد. به‌عنوان مثال، باسیلوس‌ها و مخمرها قادر به مصرف اکسیژن آزاد موجود در محیط روده هستند، در نتیجه پاتوژن‌های هوازی قادر به فعالیت نخواهند بود. علاوه بر این، باسیلوس‌ها و مخمرها قادر به تولید آنزیم‌هایی نظیر لیپاز، پروتئاز، زایلاناز و فیتاز هستند که به هضم مواد غذایی در دستگاه گوارش کمک می‌کنند. همچنین لاکتوباسیل‌ها قادر به تولید اسید هستند و می‌توانند pH  محیط روده را کاهش دهند از اینرو محیط برای فعالیت باکتری‌های پاتوژن نامناسب خواهد شد. در واقع باکتری‌های مورد استفاده در یک محصول پروبیوتیکی بر روی هم اثر سینرژیسمی (هم افزایی) دارند که رشد و فعالیت یکدیگر را تعدیل می‌کنند.   

دکتر اکبر زمانی متخصص پرورش شترمرغ ایران

دکتری علوم طیور با تخصص شترمرغ، مدرس دانشگاه

پژوهشگر ارشد کشور در صنعت شترمرغ

مزرعه دار حرفه ای با سابقه 15 ساله

09132098516

 

 

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی