آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

ostrich breeding

ostrich breeding

آخرین نظرات

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

مشاور پرورش شترمرغ

 

 

برای نمونه تنها در سال 2011-2010 اجزا خوراک فوق الذکر درکشورهای اتحادیه اروپا به نسبت های زیر اعلام شده است:
5 / 166 میلیون تن غلات، 7 / 30 میلیون تن کنجاله سویا، 8 / 12 میلیون تن کنجاله تخم منداب، 2 / 5 میلیون تن کنجاله تخم آفتابگردان، 6 / 2 میلیون تن کنجاله سایر دانه های روغنی، 7 / 3 میلیون تن خوراک گلوتن ذرت، 11 میلیون تن تفاله چغندر قند، بیش از 8 میلیون تن سبوس گندم، در حدود 5 / 3 میلیون تن نخود و لوبیا.

 

 

فول فت سویا رست و فلیک شده
این نشان می دهد که کنجاله سویا تنها 5 / 12 درصد در تولید کل خوراک دام و طیور کشورهای اتحادیه اروپا سهم دارد و نه بیشتر، اما در جایی که بحث میزان و درصد پروتئین موجود در خوراک به میان می آید، تاثیر و نقش کنجاله سویا پر رنگ تر می شود.

 

مشاور تخصصی پرورش شترمرغ


تحقیقات نشان می دهد با مصرف دو برابر پروتئین استاندارد شده در ترکیبات اولیه خوراک، در سال 11-2010 میلادی نزدیک به 6 / 43 میلیون تن از این نوع خوراک حاوی پروتئین بالا در بخش دامپروری به کار رفته است، به طوری که کاربرد آن در طی این 12 ماه تقریبا" ثابت بوده است در حالی که از سال 2000 تا این تاریخ میزان پروتئین به کار رفته در ترکیبات اولیه تنها از 6 / 42 به 3 / 44 میلیون تن افزایش داشته است که آن هم یک افزایش جزئی محسوب می شود

 

دکتر اکبر زمانی 
پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ
مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه
مزرعه دار 15 ساله حرفه ای تحقیقاتی شترمرغ
مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران
Dr Zamani PHD TMU PS
OSTRICH
akbarzamani.ir
09132098516

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی