آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

ostrich breeding

ostrich breeding

آخرین نظرات

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

مشاور پرورش شترمرغ

 

تامین مقدار کافی کلسیم و فسفر به منظور شکل‌گیری و رشد مناسب استخوان‌ها و همچنین تشکیل پوسته تخم ضروری است.

 

مقدار کلسیم به میزان ١ درصد و فسفر به میزان ٠.٥ تا ٠.٦ درصد جیره توصیه شده است. 

جیره  شترمرغ‌ها به طور متوسط دارای ٢٠٠٠ تا ٢١٠٠ کیلوکالری در هر کیلوگرم جیره انرژی قابل سوخت و ساز، ١٦ درصد پروتئین خام، ١٥ تا ١٧ درصد فیبرخام، ١.٢ درصد کلسیم و ٠.٦ درصد فسفر قابل دسترس می‌باشد. 

 

مشاوره تخصصی پرورش شترمرغ

 

 

بالا بودن کلسیم جیره، موجب کاهش جذب روی و منگنز می‌شود.

کمبود منگنز موجب بدشکلی پا، دررفتگی رباط پا و سخت و ضخیم شدن پوست می‌گردد.

شترمرغ‌های ماده اگر در دوره تخمگذاری خود کلسیم کافی دریافت نکنند کیفیت تخم کاهش و احتمال مرگ و میر جوجه‌ها در موقع تفریخ افزایش خواهد یافت.

 

آموزش پرورش شترمرغ

 

جیره غذایی شترمرغ مولد تخمگذار  بایستی به طور متوسط دارای ٢١٠٠ تا ٢٣٠٠ کیلوکالری در هر کیلوگرم جیره انرژی قابل سوخت و ساز، ١٦ تا ١٨ درصد پروتئین خام، ١٢ تا ١٤ درصد فیبرخام، ٢.٤ درصد کلسیم و ٠.٧ درصد فسفر قابل دسترس باشد. 

 

 

09132098516 دکتر زمانی مشاور انتخاب مولد و اسکوربندی شترمرغ

  • مشاور پرورش شترمرغ از شروع تا انتها

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی