مشاور پرورش شترمرغ
جهت مدیریت صحیح استرس گرمایی شناخت روش های از دست دادن حرارت بدن ، منابع ایجاد حرارت در سالن و علائم استرس گرمایی ضروری به نظر می رسد که ادامه به شرح آن ها خواهیم پرداخت.
الف: روش های طبیعی از دست دادن حرارت بدن در جوجه شترمرغهای گوشتی عبارتند از: تابشی، تشعشعی، انتقالی، تبخیری و دفعی از طریق ادرار و مدفوع
مشاور تخصصی پرورش شترمرغ
ب: منابع ایجاد حرارت در سالن شامل: حرارت ناشی از تابش نور خورشید، هوای گرم ورودی به سالن و حرارت ناشی از سوخت و ساز( متابولیسم ) و فعالیت جوجه شترمرغ ها در سالن است.
دکتر اکبر زمانی
پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ
مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه
مزرعه دار 15 ساله حرفه ای تحقیقاتی شترمرغ
مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران
Dr Zamani PHD TMU PS
OSTRICH
akbarzamani.ir
09132098516