آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

ostrich breeding

ostrich breeding

آخرین نظرات

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

مشاور پرورش شترمرغ

 

نتیجه‌گیری

برای تخمین مقدار کولین کلراید در نمونه‌های تجاری کولین کلراید روش Volhardt ( نام دیگر آن Mohr ) یک روش سریع و قابل اعتماد است، اما فقط در محصولی که مخلوط نمکهای دیگر ( بطور تقلبی) مانند کلرید سدیم، کلرید کلسیم و مانند آن نباشد. چون این روش، مقدار کلرید را اندازه‌گیری می‌کند و فرض براین است که نسبت بین مقدار کولین و مقدار کلرید 1:1 است.

اگر شکی در این مورد  وجود داشته باشد. روش ثقل سنجی  نمک Reinecke  به عنوان روش معمول و روش کروماتوگرافی یونی به عنوان تأیید نهایی توصیه می شود. هر دو روش اختصاصی هستند و می توانند بطور صحیح و دقیق محصول تقلبی را تشخیص دهند.

بعلاوه، مراحل انجام این روشها ساده و آسان است. خصوصاً اینکه روش ثقل سنجی نمک Reineck  احتیاج به تجهیزات پیشرفته در آزمایشگاه ندارد و نیاز کاربران را تأمین می کند.

 

دکتر اکبر زمانی

PHD-TMU-PS-OSTRICH

دکتری علوم طیوربا تخصص شترمرغ

مشاور پرورش شترمرغ

09132098516

akbarzamani.ir

لطفا ثبت نظرات

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی