آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

ostrich breeding

ostrich breeding

آخرین نظرات

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ

 

خواص گوشت شترمرغ – معجزه ای برای داشتن بدنی سالم
چند سالی می شود که شبکه های اجتماعی ، اینترنت و مطالعات متعدد باعث شده تا مردم تغییراتی بسیاری در سبک زندگی خود ایجاد کنند . شیوه صحیح تغذیه ازجمله این تغییرات مهم می باشد . شترمرغ بزرگترین پرنده حال حاضر دنیا است که به دلیل محصولات متنوع گوشت ، تخم ، چرم و پر مورد توجه مردم و پرورش دهندگان قرارگرفته است . گوشت این پرنده منبع غنی از انواع ویتامین ها و مواد مغذی دیگر می باشد و مدتی می شود که محبوبیت ویژه ای برای خود در بازار گوشت به ارمغان آورده است . در این جا سعی خواهیم کرد ویژگی ها و فواید گوشت شترمرغ را برشمرده و راهنمایی جامع، به منظور افزایش آگاهی عمومی در استفاده از این گوشت بسیار مقوی تهیه کنیم .

آموزش مجازی پرورش شترمرغ

 


 گوشت شترمرغ
گوشت پرنده شتر مرغ در زمره گوشت های قرمز قرار گرفته است ، با این تفاوت که از مزیت های بسیار بالا و مضرات بیسیار پایینی برخوردار است . ویژگی منحصر به فرد گوشت شترمرغ چربی آن می باشد به صورتی که کم چرب ترین گوشت قرمز محسوب می شود . جالب است بدانید که میزان چربی (Fat) ، کالری (Calorie) و کلسترول (Cholesterol) موجود در گوشت این پرنده از گوشت بوقلمون و مرغ نیز کمتر می باشد . بخش اصلی گوشت این پرنده ران و سینه ان می باشد . گوشت شترمرغ به دلیل داشتن مقدار سدیم کم برای افرادی که از فشار خون بالایی برخوردار هستند تا حدی مناسب است .

 

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU Iran

akbarzamani.ir

09132098516

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی