مشاور پرورش شترمرغ
ذرت بو دادنی (پاپ کورن - Pop corn)
بوتههای این نوع ذرت دارای ارتفاع کم بوده و جزء ذرتهای زودرس میباشد. دانهها ریزند و در اثر حرارت باز شده و حجم آنها بهچندین برابر دانههای اصلی میرسد. هرچه حجم نهایی دانهها در موقع بو دادن بیشتر باشد، دانهها از کیفیت بهتری برخوردارند. این نوع ذرت تنها به مصرف انسان میرسد و نشاستهی آن سخت میباشد.
دکتر اکبر زمانی
پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ
مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه
مزرعه دار 15 ساله حرفه ای تحقیقاتی شترمرغ
مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران
Dr Zamani PHD TMU PS
OSTRICH
akbarzamani.ir
09132098516