آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

ostrich breeding

ostrich breeding

آخرین نظرات

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

مشاور پرورش شترمرغ

 

رفتارهای خوشایند:

 

این رفتار ها شامل رسیدگی به پر و بال ، حمام شن ، خمیازه کشیدن و کش دادن اندام های انتهایی بدن می باشد. در هنگام نظافت ، شتر مرغ منقارش را داخل پرو بالش کرده و آنها را می کشد که در این حالت پرهای شل و کهنه کنده می شوند. وقتی یک شتر مرغ به تمیز کردن خود می پردازد باعث تحریک دیگر شترمرغ ها شده و بقیه گله نیز همزمان به تمیز کردن خود مشغول می شوند . به طور متوسط ۵ درصد از وقت روزانه به نظافت اختصاص داده می شود . هر شترمرغ در هر ساعت ۱۰ درصد وقت خود را صرف نظافت از پر و بالش می کند .برای حمام کردن در شن   شترمرغ ها بر روی مناطق شنی و خشک دراز کشیده و گردن خود را مانند مار در شن حرکت می دهند و با بال های گسترده شن را بر روی بدن می ریزند. این یکی از رفتار های ذاتی شتر مرغ است. خمیازه کشیدن در شترمرغ ها نیز مشاهده می شود . خمیازه کشیدن را یک رفتار وابسته به متابولیسم توصیف می کنند .خمیازه کشیدن ، کشش بدن و نفس نفس زدن به عنوان اعمال تنظیمی و تعادل فیزیولوژیکی بدن محسوب می شود.درجه حرارت بالا  حدوداً ۳۲ درجه سانتی گراد باعث نفس نفس زدن پرنده می شود. بدین منظور پرنده سر خود را با زاویه ایی نگه داشته و منقار خود را باز می کند و غشا نازک زیر پلک چشم را تا اندازه ایی به بالای کره چشم می برد.

دکتر اکبر زمانی

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه

مزرعه دار 15 ساله حرفه ای تحقیقاتی شترمرغ

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU PS

OSTRICH

akbarzamani.ir

09132098516

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی