آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

ostrich breeding

ostrich breeding

آخرین نظرات

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

مشاور پرورش شترمرغ

 

چرا پودر ماهی شهرت داشت؟

 

پودر فوق به دلیل اینکه نسبت قیمت به ارزش غذایی استثنائی داشت بسیار پر مصرف بود.

در مقایسه با سویای پرچرب پودر ماهی تقریبا دو برابر پروتئین را ارائه می کرد

و مشخصه آمینو اسیدی بهتری و جهشی در غذای دریافتی که در عناصر دیگر پیدا نمی شد،داشت .

زمانی که دریافت غذا به هر دلیلی ،دچار مشکل می شد. متخصصین تغذیه همیشه مقدار پودر را بالا می بردند.

در حقیقت یکی از عناصری که به تولید محصولات بدون آنتی بیوتیک کمک می کرد پودر ماهی بود،

 

مشاور تخصصی پرورش شترمرغ

 

که گاهی اوقات حتی به استفاده 15% از آن نیز می رسید.

اما در آن زمان ،پودر ماهی همیشه کیفیت خوبی داشت و همیشه ارزان بود .

به زبان دیگر ،پودر ماهی با کیفیت همیشه آماده  و در دسترس بود  و ماهی بی کیفیت وجود نداشت ،

بلکه در زمینه های دیگر با حیوانات پیرتر استفاده می شد.

 

 

 

 

 

 

دکتر اکبر زمانی متخصص پرورش شترمرغ

PHD-TMU-PS-OSTRICH

akbarzamani.ir

پژوهشگر ارشد کشور در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه دروس پرورش شترمرغ و جوجه کشی

سابقه 15 ساله مزرعه داری شترمرغ و مشاور و آموزشگر

09132098516

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی