مشاور پرورش شترمرغ
کاملا واضح است که آن مقدار از غذای حمل شده که مستقیما مورد مصرف شترمرغ ها قرار نگرفته در افزایش ضریب تبدیل غذایی موثر است.
بی تردید امروزه به دلیل بهبود سیستم های تغذیه با سالهای قبل ضایعات غذا بعنوان یک عامل کم ارزش تر نسبت به سایر عوامل موثر در ضریب تبدیل غذایی در نظر گرفته می شود.اما این پرسش مطرح است که واقعا چه مقدار ضایعات غذا در سیستم های تجارتی وجود دارد؟اندازه گیری ضایعات غذا بسیار دشوار است.
مشاور تخصصی پرورش شترمرغ
پرندگانی که به نسبت کم خوراک های پلت شده (PELLETED FEEDS) دریافت می دارند،احتمالا مقداری از غذا را در بستر ضایع می نمایند،این مقدار از غذا غیر قابل مصرف بوده و از نظر مدیریت پوشیده می ماند.
دکتر اکبر زمانی
PHD-TMU-PS-OSTRICH
دکتری علوم طیوربا تخصص شترمرغ
مشاور پرورش شترمرغ
09132098516
akbarzamani.ir
لطفا ثبت نظرات
مشاوره در خصوص انتخاب محل احداث شترمرغ،
تاسیسات ، طرح، نقشه، انتخاب شترمرغ،
سیکل تولید، پروار، مولد، انتخاب دستگاه جوجه کشی،
جیره نویسی، مکمل ها، جوجه کشی، محصولات
و صفر تا صد کلیه امور مربوط به
شترمرغ و پرورش آن