مشاور پرورش شترمرغ
فاکتور اساسی در تغذیه شترمرغ
۲۰ فاکتور مهم و اساسی در تغذیه شترمرغ نر و ماده : علاوه بر استفاده از منابع مختلف غذایی در تنظیم جیره، یک سری فاکتورهای کلی در تنظیم جیره باید مورد توجه قرار گیرد :
۱- کلیهٔ مواد مغذی مورد نیاز شترمرغ در دوران نگهداری و تولید باید به مقدار کافی و به نسبت متعادل در جیره وجود داشته باشد.
مازاد نشاسته نمیتواند کمبود پروتئین را جبران کند. نوع تغذیه بر روی قدرت تولید تأثیر زیادی دارد. بنابراین در افزایش سودآوری نیز میتواند تأثیر بسزایی داشته باشد.
۲- با وجود استفادهٔ شترمرغ از منابع غذایی متنوع، خوراک باید مطابق ذائقهٔ پرنده باشد. برای این که خوراک به طور کامل خورده شود باید خوش طعم باشد. خوش طعم بودن غذا نیز بخش اساسی هر جیرهٔ غذایی است. یک جیرهٔ غذایی حتی اگر از تمام موارد بالا نیز پیروی کند لذیذ نخواهد بود.
مشاور تخصصی پرورش شترمرغ
بنابراین توسط شترمرغ هدر میرود. این امکان وجود دارد که با اضافه کردن تدریجی خوراک هایی با خوشمزگی کمتر پرنده را به این خوراکها عادت داد. اضافه کردن علوفهٔ سبز به جیره طعم خوراک را خوشایند میکند.
دکتر اکبر زمانی
PHD-TMU-PS-OSTRICH
دکتری علوم طیوربا تخصص شترمرغ
مشاور پرورش شترمرغ
09132098516
akbarzamani.ir
لطفا ثبت نظرات