مشاور پرورش شترمرغ
مدیریت آب :
توصیه می گردد در فصول گرم از یک منبع آب با مقدار سدیم پایین و دمای مناسب ( حدود 8 تا12 درجه سانتی گراد) استفاده گردد.جهت خنک کردن آب مصرفی می توان از قطعات یخ یا قرار دادن منبع آب در زیر یک سایه بان استفاده کرد. به یاد داشته باشیم که با افزایش هر یک درجه دمای هوا بالاتر از 21 نیاز به آب حدود 6.5 درصد افزایش می یابد. استفاده از ترکیباتی مانند ویتامین ث( افزایش تحمل جوجه شترمرغ به گرما) و سرکه ( حدود 1 در هزار به عنوان منبع پتاسیم) به آب می تواند مفید واقع شود. افزایش تعداد آبخوری ها و سطح آب داخل آبخوری ( زنگوله ای) و در شرایط حاد حذف جوش شیرین از جیره و اضافه کردن آن به میزان نیم گرم در لیتر از جمله راهکارهای موثر در این زمینه می باشند.
۰۹۱۳۲۰۹۸۵۱۶ اکبر زمانی