مشاور پرورش شترمرغ
تغذیه در دوره استراحت مولد
دوره ی تعدیل وزن ؛ مولد ها غالبا به کاهش وزن احتیاج پیدا می کنند. تا چند هفته به پایان دوره ی استراحت این کار انجام می شود . جیره ی آن عبارت است از مکمل ویتامین معدنی همراه با علوفه ی خشک یا تازه با خوراک .
نکته : به مولد ها هیچ نوع غله ای داده نمی شود به استثنای مواردیمثل :بعد از پرکنی مایه کوبی ، هنگام بیماری یا هوای سرد حداکثر 300 گرم به هر پرنده داده می شود . دوره ی آمادگی جنسی ؛ که در 2 یا 4 هفته ی پایانی دوره ی استراحت انجام می شود . جیره ی آن عبارت است از علوفه .با 400 گرم ذرت یا خوراک دارای 25 درصد غله و نیز مکمل فسفات .
حذف شترمرغ های غیر اقتصادی ؛
باید در پرونده ی هر مولد برای تعیین صرفه ی اقتصادی این موارد مشخص شود :
کم و کیف جفت گیری آن
تاریخ روزهای بدون جفت گیری
تعداد، تاریخ ،وزن و اندازه ی همه تخم های آن
وزن ، اندازه و تاریخ و ساعت تولد همه ی جوجه های آن .
تعداد و تاریخ تخم های بدون نطفه
تعداد وتخم های با جنین مرده
تعداد و تاریخ تخم هایی که جوجه با عمر کوتاه دارد.
عامل های موثر بر کیفیت و کمیت تخم هر مولد از قرار زیر است
مشاور پرورش شترمرغ
بررسی این عوامل برای بهبود شرایط پرورش شترمرغ بسیار ضروری است:
سن مولد ؛
تولید مثل نرها معمولا از 5/ 2و ماده ها از 2 سالگی می باشد و بعد در 4_ 5 سالگی به سقف تولید می رسند .
نسبت نر وماده ؛
1 نر به 2 یا 3 ماده مناسب می باشد .
تغذیه .
انگل ها .
اضطراب ؛ که علت آن می تواند سر و صدا ، حیوانات وحشی و سگ ها و یا حتی درگیری نرها باشد .
عوامل وراثتی و همخونی .
تماس09132098516مشاور پرورش شترمرغ
ثبت نظرات