آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

ostrich breeding

ostrich breeding

آخرین نظرات

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

 

 

برای شروع کار از هزینه های اضافی بپرهیزید.مثلا اگر تازه شروع به کار می‌کنید پیشنهاد ماه خرید جوجه چند هفته‌ای است تا جوجه کشی!!! پس اگر در مزرعه خود نیازی به اتاق جوجه کشی در دوره های اول پرورش ندارید نیازی نیست که همان ابتدا در مزرعه خود اتاق جوجه کشی بسازید!

جوجه شترمرغ

اگر هم قصد خرید دستگاه جوجه کشی را دارید حتما از کیفیت آن مطمئن شوید چرا که اگر در یک دوره جوجه کشی چند تخم مرغ کمتر تبدیل به جوجه شود(با توجه به قیمت تخم و جوجه) برای ضرر کردن شما کافیست!بدانید که بودجه را چگونه تقسیم بندی می کنید مثلا تغییرات غیر کارشاسی جیره یا خوراک بی کیفیت ارزان صرفه جویی نیست،بلکه در بلند مدت هزینه بیشتری را به شما تحمیل خواهد کرد! خوراک نامناسب علاوه بر روند رشد،در گله مولد نیز تأثیر گذار است و تأثیرات آن را می توان در عدم باروری تخم ها مشاهده کرد.

جوجه کشی شترمرغ

به طور کلی پرورش شترمرغ با دو هدف انجام می شود:

۱-پرورش شترمرغ با هدف تولید گوشت.

۲-پرورش گله مولد و تولید تخم نطفه دار و جوجه.

فروش پوست،پر،روغن و.....از اهداف فرعی پرورش به حساب می آید که بعدا به آن اشاره خواهیم کرد.

دوره جوجه کشی شترمرغ ۴۲روز است،از آنجایی که قیمت تخم شترمرغ نسبتا بالاست حتما در هنگام خرید تخم از نطفه دار بودن تخم و همچنین ضد عفونی شدن تخم ها هنگام جمع آوری مطمئن شوید و همچنین دقت کنید که تخم ها بیشتر از یک هفته نگهداری نشده باشند.در هنگام چیدن تخم ها در دستگاه دقت کنید که کیسه هوایی رو به بالا باشد.کیسه‌ی هوایی با استفاده از لامپ مخصوص قابل رؤیت است.اگر تخم ها زیاد جابه‌جا ده اند حدود ۱۲ساعت آنها را به طور عمودی در حالتی که کیسه هوایی رو به بالا باشد قرار دهید تا هوا،به کیسه هوایی برگردد و بعد تخم ها را درون دستگاه قرار دهید.

دستگاه را روی دمای ۳۶٫۳ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.هرچه دستگاه شما نوسان کمتری داشته باشد درصد هچ شما بالاتر است دستگاه شما نهایتا میتواند۰٫۵درجه نوسان داشته باشد،نوسانات بیشتر از این به شدت شانس جوجه شدن تخم ها را کم می کند.

در جوجه کشی سایر پرندگان به علت نازک بودن پوسته و کم بودن حجم سفیده در دستگاه رطوبت اعمال می شود تا سفیده تخم خشک نشود اما در جوجه کشی این پرنده رطوبت ۲۵٪ کافیست که معمولا در هوا این مقدار رطوبت وجود دارد.در دستگاه باید به طور مداوم تهویه صورت بگیرد تا اکسیژن کافی به جنین برسد و در تخم خفه نشود.تایمر چرخش تخم ها را روی ۸ ساعت تنظیم کنید.

۳۸روز صبر کرده و تخم ها را به هچر انتقال دهید وزن (تخم شتر مرغ حدود یک و نیم کیلو است که ۱۵٪-۱۳٪ از وزن خود را در دوره ستر از دست می دهد که این کاهش وزن طبیعی است)

۳-۴ روز منتظر تفریخ تخم ها باشید.جوجه هایی که خودشان از تخم بیرون می آیند شانس بیشتری برای زندگی دارند.پس از تفریخ کامل ۶-۱۲ ساعت دیگر به پرندگان اجازه دهید تا همچنان در هچر باقی بمانند تا در این زمان کاملا خشک شده و سرحال شوند.

 

  • مشاور پرورش شترمرغ از شروع تا انتها

مشاور پرورش شترمرغ

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی