مشاور پرورش شترمرغ
مقایسه تغذیه ای کولین و بتائین در تولید گوشت
دو آزمایش مستقیماً جهت مقایسه اثر کولین و بتائین در تولید گوشت سینه جوجههای گوشتی انجام گرفته است (Waldroup وهمکاران 2005و 2006). در این دو آزمایش 1000 میلیگرم در کیلوگرم کولین و یا بتائین به جیرههای استاندارد 5 کارخانه مهم آمریکا افزوده شد و مشخص شد که هم کولین و هم بتائین سبب افزایش وزن سینه میشوند. اما در هر دو تحقیق کولین اثر بیشتری ( بطور میانگین 3/4%) در تولید گوشت سینه در جوجههای گوشتی کمتر از 50 روزه داشت .
سخت گیری و توجه به واردات طیور نه فقط به خاطر ترس از باکتری هائی نظیر سالمونلا است بلکه به این خاطر است که اگر طیور چینی به نحو ویژه ای فرایند نشوند می توانند منبع آنفولانزای مرغی باشند که سلامت مردم را به مخاطره می اندازد.
دکتر اکبر زمانی
PHD-TMU-PS-OSTRICH
دکتری علوم طیوربا تخصص شترمرغ
مشاور پرورش شترمرغ
09132098516
akbarzamani.ir
لطفا ثبت نظرات