مشاور پرورش شترمرغ
در اواخر دهه 70 میلادی بواسطه قیمت نسبتا ارزان مواد غذایی با منشاء حیوانی در مقایسه با سویا مشکل عمده ای بنام سندرم پرنده چرب (OILY BIRD SYNDROME) در ایالت جورجیا شایع گردید.
استفاده از فرآورده های فوق تا 15 درصد جیره و نیز پایین در نظر گرفتن میزان انرژی متابولیزابل این مواد منتج به افزایش نسبت کالری:پروتئین در جیره شده و این امر افزایش ذخایر چربی و بروز مشکل سندرم چرب را بدنبال دارد.
مشاور تخصصی پرورش شترمرغ
مکمل چربی یکی از مواد غذاییاست که احتمالا دارای بیشترین تاثیر در تغییرات انرژی جیره می باشد.
مکمل های چربی منحصرا جهت افزایش میزان انرژی به غذا افزوده میشوند اما اختلافات فاحشی در کیفیت این مواد وجود دارد.این امر به ویژه در مکملی بنام چربیهای مخلوط شده مشاهده می گردد که در مواقعی دارای کیفیت بسیار نازلی هستند.
دکتر اکبر زمانی
PHD-TMU-PS-OSTRICH
دکتری علوم طیوربا تخصص شترمرغ
مشاور پرورش شترمرغ
09132098516
akbarzamani.ir
لطفا ثبت نظرات
مشاوره در خصوص انتخاب محل احداث شترمرغ،
تاسیسات ، طرح، نقشه، انتخاب شترمرغ،
سیکل تولید، پروار، مولد، انتخاب دستگاه جوجه کشی،
جیره نویسی، مکمل ها، جوجه کشی، محصولات
و صفر تا صد کلیه امور مربوط به
شترمرغ و پرورش آن