آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

ostrich breeding

ostrich breeding

آخرین نظرات

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

مشاور پرورش شترمرغ

 

 

مصرف مقادیر بالاتر از دوز توصیه شده، چه عوارضی به همراه دارد؟ 

   تنها عارضه‌ایی که به دنبال مصرف چندبرابر دُز محصول دیده می‌شود بروز اسهال به دنبال بروز مکانیسم دفاعی بدن در برابر افزایش تعداد میکروارگانیسم‌های مفید در دستگاه گوارش است. 

مشاور تخصصی پرورش شترمرغ

 

 

 آیا پروبیوتیک طیور Bio-Poul® FG توانایی تحمل درجه حرارت پلت را دارد؟ 

   با توجه به این که سویه های موجود در مکمل پروبیوتیک ®Bio-Poul به روش اسپری درایینگ (Spray Drying) خشک و کپسوله می‌شوند، دارای مقاومت حرارتی بالایی هستند. آزمایش‌های انجام شده در شرایط مختلف نشان می‌دهد که پلت کردن خوراک دام حاوی این محصول تا دمای ۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ ثانیه تأثیری بر اثربخشی محصول ندارد. اما با توجه به تنوع تنظیمات و روش‌های تولید پلت در صنعت خوراک دام و طیور، توصیه می‌شود که در زمان مصرف با واحد مشاوره  ما تماس بگیرید.

دکتر اکبر زمانی متخصص پرورش شترمرغ ایران

دکتری علوم طیور با تخصص شترمرغ، مدرس دانشگاه

پژوهشگر ارشد کشور در صنعت شترمرغ

مزرعه دار حرفه ای با سابقه 15 ساله

09132098516

 

 

 

  

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی