مشاور پرورش شترمرغ
نقش ویتامین ها در کاهش استرس گرماییشترمرغ
درجه حرارتهای بالای محیطی یا استرس گرمایی بعنوان یکی از فاکتورهای فیزیکی مهم تاثیرگذار بر تولیدات شترمرغ و یکی از مشکلات اساسی صنعت میباشد.مصرف غذا،وزن بدن،قابلیت هچ،مرگ و میر،خصوصیات لاشه و دیگر ویژگی های مهم که سبب موفقیت صنعت میشوند میتوانند به شکل نامناسب تحت تاثیر استرس گرمایی قرار بگیرند.
مشاور تخصصی پرورش شترمرغ
در تولیدات شترمرغ استرس گرمایی به دو صورت حاد و مزمن تعریف میشود.
استرس گرمایی حاد اشاره به دوره های کوتاه و ناگهانی افزایش دما و استرس گرمایی مزمن اشاره به دوره های طولانی گرما دارد.
دکتر اکبر زمانی متخصص پرورش شترمرغ ایران
دکتری علوم طیور با تخصص شترمرغ، مدرس دانشگاه
پژوهشگر ارشد کشور در صنعت شترمرغ
مزرعه دار حرفه ای با سابقه 15 ساله
09132098516