آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

ostrich breeding

ostrich breeding

آخرین نظرات

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

مشاور پرورش شترمرغ

 

 

گوشت شترمرغ و ترکیبات موجود در آن

سرشار از منیزیم و روی
دارای میزان زیادی ویتامین B1 ، B2 ، C و A
دارای میزان چربی ، کالری و کلسترول بسیار پایین
گوشت شتر مرغ فاقد انگل می باشد (برعکس گوشت گاو که دارای برخی بیماری های انگلی است)
دارای ویتامین E (ویتامین E یکی از مهم ترین آنتی اکسیدان ها می باشد)
 مقایسه ارزش غذایی گوشت شترمرغ با گوشت مرغ و گوشت گاو :
به دلیل مصرف بسیار بالای گوشت مرغ و گوشت گاو مقایسه ای دقیق از ویژگی های این سه نوع گوشت توسط دانشگاه Goce Delchev صورت گرفته است که به صورت خلاصه در جدول زیر برای کاربران گرامی نمایش داده ایم : 

نوع گوشت    میزان آب    میزان پروتئین    میزان چربی    میزان مواد معدنی
گوشت شترمرغ    ۷۴,۵۲    ۲۲,۶۲    ۰,۳۴    ۱,۲۲
گوشت مرغ    ۷۵,۵۸    ۱۷,۵۷    ۵,۲    ۰,۹۱
گوشت گاو    ۷۴,۲۱    ۲۱,۲۲    ۱,۸۹    ۱,۰۹
مقادیر قرار داده شده در جدول به صورت میانگینی از ازمایش های صورت گرفته حاصل شده اند . توجه به این مقادیر به صورت روشنی اهمیت فراوان گوشت شترمرغ را نشان می دهد. در این جدول میزان چربی گوشت شترمرغ بسیار کمتر از میزان چربی گوشت مرغ و گوشت گاو می باشد که برای سلامتی فاکتور بسیار مهمی می باشد. از طرفی مواد معدنی بالا و پروتئین بالا نیز از دیگر فاکتورهای مهم مورد بررسی قرار گرفته در این تحقیق می باشد. 

 

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU Iran

akbarzamani.ir

09132098516

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی