آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

ostrich breeding

ostrich breeding

آخرین نظرات

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

مشاوره شروع پرورش شترمرغ و نکات آن و همچنین بهبود کیفیت مزارع شترمرغ دکتر زمانی پژوهشگر ارشد کشور

آموزش و مشاوره مزرعه شترمرغ از ابتدا تا انتها

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

گوشت شترمرغ

 

 

گوشت

شترمرغ ها گوشت قرمز را تولید می کنند که از نظر طعم و بافت بسیار مشابه گوشت گوساله و گوشت گاو بوده و مزه به سن کشتار  آنها بستگی دارد. از نظر پروتئین غنی  و در عین حال کم چربی است.

گوشت شتر مرغ از نظرسلامت به مراتب بهتراز سایر گوشتها  است زیرا حاوی چربی کمتر و به ویژه کلسترول کمتری نسبت به سایر انواع گوشت است. اخیراً با آگاهی بیشتر مصرف کنندگان از مشکلات سطح بالای کلسترول خون و ارتباط احتمالی با افزایش بروز سکته های قلبی و مشکلات قلبی عروقی ، تقاضای گوشت شتر مرغ در بازارهای بین المللی رو به افزایش است. آخرین آمار نشان می دهد که تولید فعلی گوشت شتر مرغ برای تأمین نیاز روز افزون ، چه در اروپا ، آمریکای شمالی یا ژاپن ، کافی نیست. انتظار می رود طی یک دهه آینده ، گوشت شتر مرغ به تدریج جایگزین انواع گوشت شود. در حال حاضر علاوه بر گوشت تازه ، فراورده های مختلفی از جمله  استیک، فیله و آفتاب خشک (تند یا بیلتونگ) به بازار عرضه می شود

دکتر اکبر زمانی متخصص پرورش شترمرغ

akbarzamani.ir

  • جهت تماس و در یافت اطلاعات بیشتر با شماره 09132098516تماس حاصل فرمایید .

                                                نظر خود را در قسمت زیر درج کنید .                      

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی